По-бързо отслабване с пчелен прашец

По-бързо отслабване с пчелен прашец с гарантиран бърз и здравословен ефект за тялото.

Отслабване с пчелен прашец

Отслабване с пчелен прашец
Отслабване с пчелен прашец

Пчeлeн прaшец състав

Високото съдържание на протеини го прави особено привлекателен като добавка за отслабване. Гранулите на прашеца съдържат почти всички витамини от вида B, витамин С, витамин А, витамин Е, фолиева киселина и каротеноиди, както и няколко минерала, микроелемента, есенциални мастни киселини, ензими и аминокиселини. При само 90 калории на 30 г пчелен прашец, той се явява почти съвършената храна от природата.

Анализ, направен в лабораторията за селскостопански и хранителни продукти в Барселона, открива 15 ключови съединения в рамките на цветния прашец. Най-преобладаващите от тях биват флавоноидни гликозиди, които действат като антиоксиданти, както и рутин и кверцетин. Тези мощни хранителни вещества са под светлината на прожекторите през последните години поради техните противо възпалителни и засилващи метаболизма свойства.

Отслабване с пчелен прашец – начин на действие

Способността на това природно чудо да спомага за контрол на теглото също е забележима. Интересното е, че това може да помогне за увеличаване на бавния метаболизъм или за намаляване на бързия метаболизъм. По този начин тя може да помогне за увеличаване или намаляване на механизмите на тялото за изгаряне на мазнините. Аминокиселината и фенилаланинът регулират глада. Ако тялото се нуждае от храна, фенилаланинът ще сигнализира за гладните угризения. Ако тялото има достатъчно калории, той ще потисне апетита.

Умението на прaшeцa да спомогне за загуба на тегло може да се дължи отчасти на факта, че това е естествен хранителен продукт. Естествените, за разлика от синтетичните химикали, са по-лесно асимилирани и използвани от тялото. Когато то получава хранителните съставки, необходими за осъществяване на сложните си процеси, работи много по-ефективно. Енергията, предназначена за изгаряне, не се съхранява като мазнина и по този начин повече енергия е на разположение за движение и упражнения, което на свой ред изгаря повече калории и намалява натрупаните мастни запаси. Когато клетките получават храненето, от което се нуждаят, за да осигуряват правилно дишане, храносмилане, циркулация на кръвта и безброй други задачи, които извършва всеки ден тялото ни, те се лекуват по-бързо, стават по-силни и осигуряват стабилна рамка, необходима за здраво и добре изваяно тяло.

Още полезна информация за пчелен прашец, може да намерите в нашите категории: